Tak jak je to Angelo ? Je to už válka ?

Tak jak je to Angelo ? Jakou to odpornou hru s Evropou hraješ ? Jak je to s Tureckem ? Turecko Evropu vydírá a ty jsi v klídku. Stala ses nepřítelem Evropy.

Kolik miliard EUR jsi Turecku slíbila nebo je snad už dostalo ? Mám pocit, že jde o asi 3 miliardy EUR. Za co ? Že se zmírní úprk lidí z Turecka do Evropy. Zatím se ale nic neděje, lidí přichází stále víc nebo stejně, takže zřejmě zase lež ? 

Nezájem špiček EU o řešení tohoto šíleného "uprchlického" problému je něco, na co si zřejmě máme zvyknout. Stejně jako na to, že v EU rozhodují jenom velké státy. Nebo někdo zaznamenal, že by nějaký vliv měl třeba Donald Tusk, předseda Evropské rady ?  Ne, tento orgán, ve kterém se v jeho čele smí objevit i představitelé malých států je zjevně, co se týče chodu EU a rozhodování v EU k ničemu, slušně řečeno. 

Cítím to tak, a prozatimní počty mi dávají za pravdu, že přírůstek našich nových evropských spoluobčanů roste téměř geometrickou řadou, což znamená, že je docela reálný předpoklad, že za 5 let do Evropy přibude až 65 milionů převážně muslimů. To pro nás znamená statisíce nových sousedů v ČR.

Se začleňováním této, pro nás naprosto cizí kultury, je problém už teď. Situace se ale dramaticky zhorší, budou-li jich přibývat tyto obrovské počty. Žádná asimilace do Evropské společnosti, ale prohloubení fungování paralelního světa těchto v tu chvíli už vetřelců v Evropském prostoru. V našem Evropském prostoru.

Zločinci typu Merkelová, Holland, Juncker a spol. rozhodují o osudu Evropy a zjevně hrají hru, kterou už nezvládají nebo hru, která jim vyhovuje. Která se jim líbí.

Nacističtí zločinci po 2. světové válce prchli hlavně do Jižní Ameriky. Kam prchnou tito naši noví zločinci ? Nebo že by se podařilo zlikvidovat je dřív než svoje dílo dokonají ? Dřív než prchnou ? Přestávám tomu věřit.

Evropa je jediný kontinent nebo soustátí na zeměkouli, které nemá chráněné svoje hranice. A vrcholným Evropským šmejdům to vůbec nevadí.

Takže já si myslím, že válka už začala.

 

 

Autor: Petr Tomek | čtvrtek 5.11.2015 19:59 | karma článku: 39,13 | přečteno: 1561x
  • Další články autora

Petr Tomek

Francie prodloužila výjimečný stav.

16.2.2016 v 10:30 | Karma: 17,54

Petr Tomek

Poslední hřebík do rakve Evropy

29.1.2016 v 10:27 | Karma: 41,75

Petr Tomek

Nějak vám to v IDNESu nefunguje

26.1.2016 v 20:09 | Karma: 28,16

Petr Tomek

IT amatéři v IDNESu

26.1.2016 v 11:10 | Karma: 13,70