Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Rusko napadne zemi a řekne, že ji napadla jiná země a oni ji jdou chránit. Tomuhle uvěří vážně jen hlupák. A potom jsou ti chytří, co jsou za to placeni to šířit. http://jardanovak.blog.idnes.cz/c/438940/Odkazy-k-clankum-Jarda-Novak.html

1 0
možnosti

J42a40n 10M19r28s19k38o65š

26. 2. 2015 7:58

A kde to je o tom tříletým chlapci?  V tom videu jenom zpívali o ňákým Valentýnovi..

1 0
možnosti
Foto

Článek nic moc ale dnes máte bod za to video pane Tomek

0 2
možnosti

My, kteří jsme zažívali ruskou propagandu dlouhých 20 let víme o čem je řeč. Bohužel našli se i v Čechách mnozí, kteří ruské propagandě nakonec uvěřili.. a někteří ji koukám věří dodnes. 

Když ty proruské fanatiky v různých diskusích čtu (a třeba na Novinkách.cz je jich většina) tak je mi z nich až špatně. Pořád nechápu, jak můžou být tak hloupí a slepí, že té agresivní a totalitní politice Ruska pořád fandí. :-P

Fakt to nechápu.:-(

13 2
možnosti
Foto

Ti fanatici jsou bohuzel prevazne na te vasi strane pane Kopacek...

Staci si precist par stranek jakekoli diskuse na tema Ukrajina, ktere se vzdy hemzi vykriky o tom jak "dobrej rus je mrtvej Rus", o tom jak "Rus obecny" je novy typ svaba.

Dale vase strana rada pouziva nesmyslne komoleni Putinova jmena, aby to co nejvice vyznelo jako "Hitler" a uchyluje se k napadani jinych diskuteru urazkami typu "Rusofil, prorusky fanatik, Kremlobot...atd.

Jinak mam pocit, ze vy osobne jste vuci Rusum tak zatrpkly, ze i kdyby Rus prohlasil ze 5+5=10, budete prohlasovat ze to je Ruska propaganda...(zato kdyz USA nebo Kyjev prohlasi ze 5+5=7, budete taktne mlcet)

Pravda je pravda a lez je lez....osobni pocity sem netahejte.

Ja verim spise tem, kteri me porad netahaji za nos a kteri me upozornovali na lzi Kyjeva dlouho pred tim, nez je Kyjevsky rezim byl nucen priznat. ci nez se sami provalili.

5 11
možnosti
Foto

Velka cast propagandy je zamlcovani skutecnosti, ktere se zrovna nehodi a naopak co nejvice rozmazavat to, co vytvari dojem ze oficialni stanovisko medii je spravne bez ohledu na to, zda se jedna o lzi ci polopravdy.

Ale kdyz uz se propaganda dela, tak se musi delat poradne:

"Zaplneny stadion na protest proti separatistum"

https://www.youtube.com/watch?v=_ZsBa4mVafY

4 9
možnosti
Foto

Podle minusu soudim, ze jsem to napsdal dobre...

Jinak to celkem chapu, protoze tohle se prektoutit opravdu neda...zkratka vam nic jineho nezbyva.;-DR^

I kdyz uprimne receno, bylo by celkem zabavne sledovat jakekoli snahy priznivcu Kyjevskeho rezimu o prekrouceni...

0 0
možnosti

Tak tak, už více než rok jedou ruské agentury a oficiální zdroje velmi agresivně a na plnou propagandu, ale mají ve svých nesmyslech takové rozpory, že se naštěstí samy usvědčují ze lži.

11 2
možnosti
Foto

Jinak ta protiruska propaganda jela na plne obratky jeste pred spustenim Majdanu, v dobe olympiady v Soci.

Tehdy slo o to, ze Rusko pry ublizuje homosexualum.

Nakonec se sice ukazalo, ze jedine co Rusko zakazalo byla propagace homosexuality nezletilym. (s cimz snad muze kazdy normalne myslici clovek jen souhlasit)

Skoda uz byla ale napachana, protoze do podvedomi radovych lidi se vryla predstava, ze Rusko dela neco spatneho a nedemokratickeho, coz byl presne ucel te propagandisticke kampane.  

Jinak stoji za zminku, ze ve zhruba tretine statu USA je homosexualni styk podle zakona stale povazovan za trestny cin a jejich kamaradi v Saudske Arabii dokonce usvedcene homosexualy trestaji kastraci, bicovanim ci dokonce trestem smrti....ale to je samozrejme v poradku, protoze spatne je hlavne to Rusko. 

To pokrytectvi primo bije do oci, ale hlavni media se na to poukazat neodvazi a zadny jejich novinari to pro jistotu moc rozebirat nebudou.

4 12
možnosti
Foto

Jo to je klasika...tan samej chlap je jednou vojak UA, pak zase zase povstalec...jak se to komu zrovna hodi.

A tedy si nekdo bude stezovat na Ruskou propagandu?

3 4
možnosti

R81u24d80a 91S97l63a18v55í61k

25. 2. 2015 23:22

Takže asi jako když Iráčtí vojáci vyhazovali v Kuvajtu děti z inkubátorů?

4 0
možnosti
Foto

Jo to byla zase Americka klasika...nakonec se ukazalo, ze na tuto inscenaci byla pronajata firma Hill&Knowlton, presne jako kdyby to bylo vytazene ze scenare "ocas vrti psem"

4 2
možnosti

..... ty ruský info agentury neposlouchám, - dávám přednost panu prezidentovi Porošenkovi, - ...... ten frajer je nepřekonatelnej;-D!

5 0
možnosti

kdby jen ruske ale co teprve jak nekteri blogeri falsuji skutecnosti :-P

3 2
možnosti

Mate pravdu. jeden, vlastne ne bloger, ale diskuter si dikonce vymysli jakousi rocenku CIA s tak nesmyslnymy daty, ze to jednoho donuti po ni a po tech datech patrat. Tu rocenku samozrejme nenajde, ale ta data, ta se lisi o nekolik radu a hlavne take znamenkem.

0 0
možnosti

Redakční blogy

  • Redakční
               blog
  • Blog info
  • První pokus
  • Názory
               a komentáře

TIP REDAKCI & RSS