Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Sousloví "komunista lže" je typická ukázka pleonasmu. ;-D

Jinak karma. R^

3 0
možnosti
PT

P30e18t21r 91T44o68m86e30k

31. 3. 2015 11:39

Já bych i připustil, že  může existovat výjimka.

0 0
možnosti
SN

:-)   KDo nejde s námi, je proti nám !  To heslo známe z minulosti. Mně byl celý přejezd ukradený. Opravdu divadlo a jak včera Stropnický bez obalu naznačil, byl to takový průzkum před trvalým nastěhováním cizí armády na naše území!  Čili připravte se, poslouchejte, ohněte hřbety, zas budete nesvéprávnými nevolníky !  Paní Šauerové chci jenom sdělit, že Rusové cvičí na "svém území" to právo jim nemůžete upírat, zatímco obranný pakt NATO, v čele s USA cvičí po celé zeměkouli.  RvRvRv

4 7
možnosti
Foto

Na Krymu v době, kdy jim nepatřil Rusové vůbec necvičili. V Podněstří, Moldávii a Gruzii také ne. A na Ukrajině vlastně necvičí dodnes. Možná to chce trochu otevřít oči.

5 0
možnosti
PR

Je potreba to bolsevikum ukazat dnes v Pze.jak se vitaj spojeci a ne komanci a vychodni horda.

6 0
možnosti
Foto

Komunista lže? No to je mi novina.

8 0
možnosti
Foto

V tom není problém, problém je říci, kdo nelže. "Kdybychom voličům říkali pravdu, nikdy bychom nevyhráli volby".

Legrace je, že ve veřejném prostoru lžou i voliči.

2 3
možnosti
JR
Foto

Tak důvod, proč se v r. 1945 zastavili Amíci u Plzně, byla taková malá větička v Deklaraci čtyř států o obecné bezpečnosti, kterou přivezl do Moskvy v říjnu 1943 státní tajemník Hull, v níž byl stanoven závazek, že "po skončení nepřátelství nepoužijí signatáři svých ozbrojených sil na území jiných států.

Na základě této větičky pak rozdělil americký publicista Walter Lippmann nejen Evropu na sovětskou a západní zónu. Bylo mu jasné, že do skončení nepřátelství platí zásada, čí noha vojáka kam vstoupí, toho království. A vzhledem k tomu, že na území Československa první vstoupila noha sovětského vojáka, bylo vše jasné.

2 4
možnosti

Dolejš se dnes a vůbec v posledních dnech projevil jako docela slušný demagog (dosud jsem jej měla za poměrně umírněného komunistu). Nejenže lhal ve věci, o níž, autore, píšete. Ale ta drzost, s níž poukazoval na agresivitu NATO, aniž by vzal v potaz desítky tisíc vojáků cvičících v Rusku (a nejen až dnes nebo v posledních měsících), ruská opakovaná vyhrožování jaderným arzenálem, rakety s jadernými nosičemi umístěné v Kaliningradu (jakkoliv Rusové v minulosti tvrdili, že nebude-li u nás základna, rakety zde neinstalují) nebo vyvolávání místopředsedy ruské Dumy (nikoliv tedy žádného řadového čičmundy), že Polsko a baltské státy mohou vymazat z mapy, tak to bylo opravdové chucpe.

KSČM zkrátka působí proti zajištění obranyschopnosti naší země, a zde se dá zcela jednoznačně souhlasit s výrokem gen. J. Šedivého :

„Jakékoli působeník porušování spojeneckých svazků, které jsou budovány v zájmu bezpečnostistátu, a tím i narušování bezpečnosti státu, je už na hranici vlastizrady.Pokud to někdo činí ve prospěch jiné státní moci, tak je to jednoznačné“ (PL,25.3.2015).

Karma, pochopitelně. R^

16 3
možnosti
LD

To ale neznamená, že všichni ti, kteří se "mávání" nezúčastnili, mají automaticky kladný postoj k tomuto průjezdu. A jestli tohle pan Marhoul považuje za určité referendum, tak se obávám, že se asi zbláznil.

7 5
možnosti
Foto

Co je to "kladný postoj"? Ten se může časem měnit. Odpůrce, po shlédnutí show se může se skutečností smířit a někdo se naopak může odvrátit.

Já tvrdím celou dobu, že toto má charakter 1. Máje a podle účasti jsou lidé hodnoceni.

Rozumný stát nemá toto zapotřebí. Je to ejn takové foukání si na bolístku po tom ukrajinském debaklu.

Desítky miliard investovány, Krym v čudu a naděje na Ukrajinu v NATO v nedohlednu.

4 7
možnosti
  • Počet článků 42
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1230x
Důchodce, který má čas, nebo si ho umí udělat

Seznam rubrik