Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
MN

Dát Turecku bianco šek na 3 mld EUR a spoléhat se na něj je další šílený krok EU lumenů. Turecko si bude s EU dělat co bude chtít a bude EU vydírat.

Není moc tajemstvím, že na území Turecka jsou výcvikové tábory ISILu a tak jde především o uvolnění vízové povinnosti, aby vycvičení bojovníci a s nimi i miliony muslimů mohli pohodlně pendlovat mezi arabským světem a Evropou.

7 0
možnosti
IN

Nezodpovědní hlupáci,přesně !R^

5 0
možnosti
Foto

Vy a vám podobní pořád kvičí, že je potřeba řešit situace.

0 6
možnosti
Foto

Vy a vám podobní pořád kvičí, že je potřeba řešit situaci v místě a když to někdo začne dlat zase kvičíte, že to bude stát peníze. Bylo by dobré si vybrat co vlastně chcete.;-D

Aby se nestalo, že až se zamezí migraci že začnete kvičet, že stát má zajistit dost lidí aby vám vydělali na důchody, že není dost lékařů.....;-D

U vás to vypadá na životní program být na něco naštvaný:-/Rv

0 6
možnosti

Karma. Sdílím myšlenky pana blogera!

1 0
možnosti
Foto

Ano, je to fakt výsměch: Turecko dostane 81 miliard korun na řešení krize, kterou spolu-vyvolává a udržuje. Pokud to má být 81mld ročně, tak za tyto peníze bychom mohli vytvořit třeba 80tisíc nových pracovních míst pro pohraničníky, kteří tu migrační krizi budou řešit přímo tam, kde vzniká - tj. na hranicích. Tak, jak to dělají všechny ostatní státy na světě.

11 0
možnosti
Foto

Pane Dulíku, je to naprosto v pořádku, že Turecko dostane 81 miliard korun, protože nejvíc uprchlíků je v Turecku a Turecko  požádalo o pomoc. Když ji nedostane, tak pustí uprchlíky ze Sýrie, ať jdou do Evropy.  Australie, dává Kambodži  miliony jenom proto, že tam odváží uprchlíky směřující do Australie. Takže co je lepší. Nepodílet se na krizi v Turecku a umožnit  statisícům uprchlíků, aby se zvedli a z Turecka napochodovali do Evropy, anebo Turecko pomoc, ať uprchlíci zůstanou v Turecku.

1 0
možnosti
Foto

Kdyby bylo Turecko v EU, tak nebudeme stíhat před hordami migrantů skákat do moře. Dosud jsem s povděkem kvitovala, že Turecko členem EU či dokonce Schengenského prostoru není. Dost na tom, že je v NATO.

16 0
možnosti

Redakční blogy

  • Redakční
               blog
  • Blog info
  • První pokus
  • Názory
               a komentáře

TIP REDAKCI & RSS