Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

J26a34n 29R90á68ž

29. 1. 2016 14:20

Přijetí Turecka do EU nehrozí. Nedojde-li do pěti let k totálnímu spontánnímu rozpadu, dojde k její tak rozsáhlé reformě, že nejenom pro Turecko, ale obávám se, že i pro některé už dnešní členy, v té reformované nebude místo.

Tou reformou myslím stav, že politicko utopistické sny o jednotné federální Evropě budou upozaděny a vyhraje racionálně pragmatická forma hospodářské unie ekonomicky srovnatelných statů. Ale to je velmi optimistický předpoklad, takže samovolná eroze, uspíšená migrantskou krizí, která silně oslabí Německo, je více pravděpodobná.

1 0
možnosti

..... tak voni na tem usilovně pracujou 50 let ?!,- .... z teho teda budou pěkně na prášky až se dozvijou že se EU rozpadla;-D !

10 0
možnosti
Foto

R^ Sledoval jsem, dávám Vám za pravdu.

P.S.:V Německu žije od šedesátých let minulého století silná komunita Turků. Dnes jejich druhá, až třetí generace. Jak moc jsou ,,integrováni", nevím.Tehdy byli využíváni na práci v duchu, který mně přiblížil jeden německý technik, provádějící servis u nás na jejich automatické balící stroje. Když jsem se jej optal, jak tyto automaty fungují u nich, odpověděl. Nijak. Dáme tam Turka, to přijde levněji než stroj. Ovšem obávám se, že Turecko v EU by vyšlo velmi, velmi draho. Tedy pokud EU ještě bude. V současné podobě asi těžko.;-)

10 0
možnosti

Tak je jasné, že pokud se neodporoučí současná "elita" vedení EU v čele s ožralým Junckerem a komunistkou Mogherini, nemá EU na politické přežití vůbec žádný nárok. Po jejich vyhazovu MUSÍ projít EU reformou, jak organizační tak politickou. Není možné, aby dlouhodobě podporovala islámský terorismus a antisemitismus, aniž by ji to vážně nepoškodilo.

6 0
možnosti
  • Počet článků 42
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1230x
Důchodce, který má čas, nebo si ho umí udělat

Seznam rubrik