Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
LC

Njn, vyjímečný stav ve Francii prodloužen do května. Je potřeba si zvykat. Nebude to dlouho trvat a vyjímečný stav se stane stavem normálním. A v naší prosluněné EU se budou po ulicích procházet vojáci se samopaly, na každém rohu obrněný transportér, všude bezpečnostní rámy a lidé se budou ustrašeně rozhlížet a sledovat kdo přistoupil do vagonu metra. Ale tentokrát už opravdu, ale opravdu se nám ta integrace povede.

A ten váš poslední odstavec, ten mě dostal. Není to tak dávno, co se nám podařilo odstranit několik "gaunerů" v jiných zemích, ale ty země se z toho našeho záslužného činu nevzpamatují ani za dvacet let. Nejdříve to pochopili v Egyptě, kde se nám nepodařilo úplně destabilizovat jejich armádu a kde už tak úplně nefunguje klanové uspořádání, tak to holt do ruk vzali noví generálové-filantropové. Tam se, možná, za deset let dostanou do stavu jako za Mubaraka.

0 0
možnosti
AT

Až na ten poslední odstavec docela dobrý....

2 0
možnosti
JC

Vyjímečný stav ve Francii není proti muslimům, ale proti Francouzům, aby se nazačali srocovat a nezačali muslimy vyhánět.

3 0
možnosti
PT

P63e94t15r 71T56o74m93e57k

16. 2. 2016 12:13

Jako vtip dobrý.

0 0
možnosti
JT

To mate nejak popletene. Putin je posledni, kdo jeste nejak brani evropskou kulturu. Eurokrati v cele s Merkelovou ji degraduji a predavaji muslimum.

6 0
možnosti
PT

P37e72t49r 74T55o24m30e75k

16. 2. 2016 11:33

Putin brání evropskou kulturu ? Putin jen využívá těch, ....jak to říct slušně..., s merkelovou v čele aby Evropu potopil.

0 0
možnosti
MD

Je to jasne.

Pani kanclerka a Nemci se 'scuchli' s ruskym prezidentem. Jeden je vyrabi a druhy zve do EU. Pres odpor vetsiny zemi EU. Jak proste, primo 'zenijelni'.

0 0
možnosti
SB

Nepopírám, že Putin na tom možná svůj podíl viny má, avšak především si za to můžeme my Evropané sami.

Jestliže o sobě tvrdíme, že jsme vrcholem dosavadního civilizačního vývoje lidstva (a to je i můj názor, že stále ještě jsme, i když se situace rapidně horší, ale prostě žijeme z hospodářské a civilizační podstaty, kterou rychle ztrácíme, ale ještě pořád na tom vrcholu jsme), tak bychom měli být schopni nějaké ty intriky ze strany Ruska ustát.

Prostě považovat se za nejlepšího a nejsilnějšího a naříkat, že jsem bezmocný proti intrikám někoho slabšího a méně vyvinutého, to jsou dvě navzájem si odporující věci. S9la a vyspělost, o které se značnou dávkou sebechvály, ale i pravdy stále hovoříme, nutně předpokládá i schopnost ustát nějaké intriky.

Rusko vždy bude proti nám intrikovat, stejně jako my vždy Evropa a USA vždy budou intrikovat proti Rusku. Taková je realita. Patřím k lidem, kteří se domnívají, že Rusko je agresivnější a sprostější ke zbytku světa než zbytek světa k Rusku, ale tím spíše se divím, že na ruské intriky jsme my jako EU nebyli připraveni a že jsme se nechali zaskočit jak malé děti, když to o Rusku již stovky let víme. Rusko není jiné než bylo vždycky. To Evropa je jiná a neumí se ochraňovat a neumí ustát to, co po stovky let ustát uměla.

2 1
možnosti
  • Počet článků 42
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1230x
Důchodce, který má čas, nebo si ho umí udělat

Seznam rubrik