Diskuse

Bojím se

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Mozna ,ze nekteri lide nemaji ani potuchy co se kolem nich deje a nebo je to zase horlivost bloku ze Sankt Petersburgu. Kde zustala moralka ceskeho naroda? O bezencich (lide v nouzi) se zde hovori jak kriminelnich zivlu. Bez jmena,tvare. Jeste nedavno stalo na hranicich v nemecku"cesi prosim vas nekradte" My jsme volali po evropske solidarite i ochrany evropy a ted se chovame arogantne,egoisticky,hloupe a intolerantne. Zde je videt ,ze pan Klaus udelal opravdu kus prace a narod dokazal tak ovlivnit,ze nas stat je nejvetsi skeptiker evropy. Rozbijet evropu je lehke,ale ji postavit je tezsi. Proc tento strach? To dela i politika(Zeman,Klaus ....) u nas se dava vse do jednoho pytle..moslem-islam-is-teror. Kolik obyvatelu umira v nasi republice za rok? kolik nemuze pracovat?kolik je nemocnych nebo deti..nejdriv se podivejte na tyto veci a potom piste. Tech par tisic neni tak velika zatez. Mnoho stat nemusi financovat ,tak dlouho,protoze maji skoly,vyuceni a nebo je u nich uz pracovni zkusenost. Strach,hysterie,intoleranz a manipulace..a nevyzralost.

Ne,co znas dela religije,ale co z ni delame my..to je ta otazka. Mnoho bojovniku u IS prislo z evropy. A mnoho v Siriji prisla od byvaleho Saddama Husseina politicke strany.

Kdyz chcete dat nekomu vinu,tak ji dejte Facebooku,internetu nebo mobilum. Lide se dnes muhou lepe informovat i lepe komunikovat. Mladez potrebuje budoucnost a nechce  ze sebou tak nechat zachazet.

Nechteji korupci a chteji si svuj zivot vytvaret. (majdan-ukrajina,turecko -Taksimovo namesti, Egypt,Lybije,Tunis ...) 

Korupce je ,ta nejvysi kriminalita..neokrada se jen stat ale hlavne se krade tem, co jsou v nouzi.Nas  stat je na 53 miste z 182 zemi. Ruska federace na 143 miste, Hlavne stare cocialisticke zeme jsou v zadu. Zapad ale ne a zde se muzete na to podivat.

Transparency International

Nechme tedy toho pokrytectvi...

0 1
možnosti

Nebudu chodit kolem horké kaše. Když se tak bojíte, tak si kupte kalhotky Pampers, vsáknou všechno nebo pokud máte ženu, necht nakoupí hodně Persilu nebo Arielu, protože jinak ty své gatě nevyperete.

2 3
možnosti

:-)  Přece si soudný člověk nemůže myslet, že to rozdělením 120000 imigrantů skončí! Chystají se další miliony do Evropy. POřád se to bude rozdělovat? KDo je bude živit, když nic nedovedou a starat se jim o střechu nad hlavou?  Má někdo z osvícených v EU představu, kdy tomu bude konec?   R^R^R^

2 0
možnosti
Foto

Pravicová propaganda tvrdila, že se rodí málo dětí, nebude mít kdo dělat na důchodce, proto je třeba spořit ve 2.pilíři. Nyní, zdá se, zozo nebezpečí pominulo, můžeme mít uprchlíků kolik chceme. Ale pravicová propaganda dělá, že to nevidí a strká hlavu do písku.

0 0
možnosti

V Rusku je nesvoboda a bídná životní úroveň. Divím se, že Putina ještě nenapadlo obsadit Evropu nějakým tím milionem ruských emigrantů.

0 0
možnosti

J47a27r71a 96R48a17n28k

9. 9. 2015 17:42

Putin ma zatim jine veci na starosti, vetuje uz 4 roky intevenci v Syrii, ty 4 miliony uprchliku mu vyhovuji, presto tam zbrane dodava:-/

0 1
možnosti

Bojím se. A proto akceptuji pouze ty informace, které mne straší, zatímco ty oproštěné od emocí považuji za klamné a jejich šiřitele za spiklence.

5 1
možnosti
Foto

Chcete snad naznačit že ta děsivá videa běžně dostupná ne netu někdo sehrál jako pohádku?

I kdyby ty záběry jakkoliv sestříhal, něco je špatně. Hodně je špatně!

2 2
možnosti

Naopak.Takovou vzácnou ženu by\ch já přivítal ve vedení našeho státu !

3 6
možnosti
Foto

Počkejte za pár let.....

2 0
možnosti

myslím,že oba jmenovaní jsou pouze loutkami..

2 2
možnosti

Jako ten nas hradnik Putina ??

2 4
možnosti