Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
MP

Vidím vývoj situace asitakhle. Když imigrantská krize na jaře propukla naplno, lidé si jí s úžasemvšimli a uvědomili si, že se jedná o značný problém. Obrátili se s důvěrou nasvé politiky, které si zvolili, aby je zastupovali. Očekávali od nich kroky, kteréje ochrání od hrozby, jež viděli v zástupech arabů a černochů. Politici na to,že musíme být solidární a pomáhat. Lidé však odpověděli: ne, ne, my nechcemepomáhat lidem, kteří si naší pomoci neváží a ještě nás ohrožují. Na to politiciza podpory užitečných idiotů zvaných sluníčkáři: Jste zlí extrémisté,xenofobové a sobci, kteří nechtějí pomoci ubožákům...Lidé vyšli do ulic a ještěstále pokojně demonstrují svůj nesouhlas. Politici: budeme vás trestat. Lidé siuvědomí, že je politici zradili a budou si muset pomoci sami. Protesty budoustále sílit, ale budou stále více přehlíženy a trestány. Už ani diskuse nebudoulidem povoleny. Tak si lidé koupí zbraně, neboť usoudí, že musí sebe i svérodiny ochránit sami. Těch zbraní mezi lidmi bude stále víc, ale i v rukouilegálních narušitelů hranic se najednou objeví zbraně(zřejmě jakásihumanitární pomoc). Nakonec padne někde první výstřel... Jak to asi všechnodopadne?

1 0
možnosti
JM

Peníze posílané do Turecka, ale i do dalších muslimských států jsou tzv. džizja. A muslimové sem jdou, aby nás za ně "ochraňovali". :-P

6 1
možnosti
Foto

Chaotická a protiřečící si prohlášení evropských špiček mají zjevný společný jmenovatel: Příliv imigrantů se regulovat v žádném případě nebude! 

 Jakoby byli opravdovýmí vlastníky byznysu století - pašování lidí - ve kterém statisíce lidí odevzdávají svůj majetek. Kdo je jeho koncovým příjemcem? Ten, kdo potřebuje tento byznys udržet v chodu co nejdéle.

9 1
možnosti
Foto

(za to minus): Pane Polický, vy jste fakt jako robot. Zajímalo by mě, kdo vás doopravdy řídí.

1 1
možnosti
Foto

Těžko se mohly ty 3 mld Euro projevit, když je Turecko nejen nedostalo, ale dosud nebyly uzavřeny dohody na základě, kterých by je mělo dostat.

Těch 65 milionů uprchlíků co chtějí do Evropy během 5 let chcete vzít kde?;-D

Nepřítelem Evropy není paní Merkelová, ale lidi jako vy co šíří nesmysly vycucané z prstu.:-/Rv

0 16
možnosti
PT

P19e16t64r 65T54o38m20e77k

5. 11. 2015 20:24

Příští rok už předpokládají 3,5 milionů, to je nárůst geometrickou řadou. A proč by nešli, když je vlastně zveme a hranice žádné.

9 1
možnosti
  • Počet článků 42
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1230x
Důchodce, který má čas, nebo si ho umí udělat

Seznam rubrik